radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

INTELLIGENT BREMS OG REVERS (iBR)

STOPP RASKERE

ERGOLOCK SYSTEM

AVANSERT ERGONOMI

SKROG

INNOVATIV DESIGN

LEGENDARISKE YTELSER

ROTAX MOTORER

Elektronisk Gasshendel (iTC)

4 KJØREMODUSER

RIPE- OG STØTSIKKERT LETT MATERIALE

POLYTEC

Dette innovative materialet reduserer vekten på vannscooteren for å levere toppytelser, selv med mindre motorer, og gjør den enkel å trekke med de fleste personbiler. Pluss at den fargede listen er mer motstandsdyktig mot riper enn glassfiber.

EFFEKTIV OG KOMPAKT PÅLITELIGHET

CLOSED-LOOP FERSKVANNSKJØLING

Closed-Loop ferskvannskjøling (CLCS) er nok en eksklusiv Sea-Doo egenskap som sørger for at motoren kjører på ideell temperatur. Denne avanserte teknologien hindrer at rustdannende saltvann og ødeleggende smuss trenger inn i motoren. Det skaper lenger levetid og pålitelighet. CLCS tilbys som en kostbar oppgradering på tradisjonelle innenbordsmotorer, men er standard på alle Sea-Doo modeller.