radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

UTFORSK SEA-DOO
2021-MODELLENE

DEN NYE RXP-X RS

Gjør deg klar for den nye bølgen
av høy-ytelses vannscootere

Den nye Saea-Doo RXP-X RS 300 gjenoppfinner sportsvannscootere med et genialt nytt skrogdesign og Ergolock-R-cockpit, sammen med en revolusjonerende kjøreopplevelse. Akselerasjon, kontroll og trygghet i verdensklasse, selv under tøffe forhold.

OPPLEV FRIHETEN

Intelligent Debris Free-pumpesystem (iDF)

Det siste innen førerfokusert komfort: iDF lar føreren raskt og enkelt fjerne biter fra tette inntak med enkle knappetrykk direkte fra styret, uten å dyppe så mye som en tå i vannet.

DIN NYE UTSIKT

Stort 7,8-tommers panoramsik display i fullfarge

Det panoramiske LCD-displayet i fullfarge  lar deg enkelt overvåke all viktig informasjon om kjøretøyet. Bluetooth-apper lar deg bl.a sjekke været, se på kartet og høre musikk via BRP Connect.

2021 FISH PRO

 

Bli hektet på FISH PRO

En fiskeopplevelse det er lett å bli hektet på.
Dra lenger, fang mer fisk og ha det kjempegøy
mens du gjør det med Sea-Doo FISH PRO.

DEN BESTE FISKEKOMBOEN

 

Handsfree fisking

Den nye kombinerte kopp- og stang-holderen lar deg ha hendene fri mens du fisker, med lett tilgang til både vannflaska og fiskestanga på siden av enheten.

Den beste fortøyninshjelpen

 

Sea-Doo Speed Tie

Uttrekkbart fortøyningssystem gjør det raskt og enkelt å legge til bryggen. Den enkle løsningen er lett tilgjengelig når du skal fortøye.

SPARK i gang eventyrlysten

 
Du finner moro på hver bølge med Sea-Doo SPARK.

Industriens rimeligste vannscooter er alltid klar for nye opplevelser på vannet.

EDESTÄ

SEA-DOO-HUPIA

8 000 KR