radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

SEA-DOO FORSKJELLEN

Finn ut hvorfor Sea-Doo er vannscootermerke #1 i verden.

Den mest solgte vannscooteren1

Vi har oppnådd mye i løpet av de siste 50 årene. Og vi har bare akkurat startet.

FØRST MED INNOVASJON I BRANSJEN

Eksklusiv brems på vannet, Closed-Loop kjølesystem, LinQ hurtigfestesystem og andre teknologier som sprenger grenser og gjør opplevelsen trygg, enkel og morsom.

DEN RIMELIGSTE
 

Med bransjens laveste pris på basismodellen — 20% lavere enn konkurrenten2 — er det nå enklere enn noensinne å ha det gøy på vannet.

DRIVSTOFFEFFEKTIVITET
 

Noen Sea-Doo modeller har markedets laveste drivstoff-forbruk.3

SMART OPPBEVARING

Smarte oppbevaringsløsninger på alle modellene våre, som det nye LinQ-systemet for hurtigfesting av utstyret, og det nye oppbevaringsrommet foran som er tilgjengelig fra sittende posisjon—det første i bransjen.

0-96 km/t på 3,8 sek.4

Ingen andre i bransjen leverer spennende kjøring med så høy puls.

ANERKJENT AV U.S. COAST GUARD

Sea-Doo har mottatt en rekke designpriser sammen med anerkjennelse av U.S.Coast Guard for bedre båtsikkerhet siden 2009.

VERDENSMESTER 6. GANGER PÅ RAD

Race-inspirert ergonomi bragte RXP-X til 6 verdensmester-titler. Våre ytelsesmaskiner har edge og alle våre modeller deler vinner-DNAet.

1 Basert på bransjedata og BRPs interne tester.
2 Kilde: Produsentens nettsted. Prisene varierer i henhold til produktspesifikasjon.
3 Basert på BRPs interne testing og informasjon på produsentens nettsider.
4 Basert på BRPs interne tester av 2016 RXP-X 300