radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

 

 

Sammenlign, velg,

lev Sea-Doo-livet

Søker du et liv fullt av spenning, eller foretrekker du litt fred og ro på vannet?

Det finnes et Sea-Doo-liv for alle, og det starter fra kr 59 010!

Finn ut hvilken Sea-Doo som passer best for deg


Sea-Doo GTI

Sea-Doos GTI-serie gir deg alt du trenger. Disse allsidige modellene er enkle å håndtere, og å kjøre dem føles supersmidig, takket være at de er kvikke i bevegelsene. De er laget for enhver situasjon, enten du ønsker deg litt moro sammen med familien, eller et spennende eventyr alene. Alt dette er mulig med Sea-Doo GTI, og det til den rimeligste prisen tilgjengelig!


Sea-Doo SPARK

Et must for en morsom sommer! Sea-Doo SPARK tilfører skikkelig moro og lekenhet til livet ditt! Det er tilgjengelig for alle, og på grunn av enkel styring, er den perfekt til å gjennomføre imponerende triks. På toppen av det er den veldig rimelig!

 

Sea-Doo RXT-X

For alle som elsker komfort og stabilitet, men også kraft og preisjon, får du det her. Den kraftige Sea-Doo RXT-X er perfekt for alle der ute som søker spenning. Uansett vær når du er ute på vannet, vil du alltid være komfortabel, på grunn av funksjonene du kan tilpasse. Så er du klar for ditt livs eventyr? Det venter på deg!


Sea-Doo FISH PRO

Som navnet tilsier, Sea-Doo FISH PRO er kjøretøyet du trenger når du skal fiske komfortabelt. Det er en ny fiskeopplevelse som gir deg plass til det du trenger, til deg selv og fiskeutstyret. På grunn av smart utvikling gir denne Sea-Doo-en deg allsidigheten du trenger for å fange den største fisken så langt! Garantert!

Sea-Doo-livet ditt venter

ENESTÅENDE KUNDEFORDEL

på opptil 27 780 kr på alle Sea-Doo! *

Det er en helt unik mulighet du ikke bør gå glipp av!

* Betingelser gjelder

LEV SEA-DOO-LIVET

Oppdag det ukjente istedet for følge gamle spor. Gjør det du vil, når du vil det. Sea-Doo-livet er den ultimate friheten, og du kan oppleve det nå.

 

 

 

BLI INSPIRERT